Gå til sideinnhold
Hjem / Tips og råd / Få trygghet i privatlivet
Jente og gutt lager mat sammen på kjøkkenet

Få trygghet i privatlivet

Det er viktig for oss å legge til rette for at du skal ta gode valg som gjelder økonomien din. Derfor har vi inngått samarbeid med prisvinnende Justify. Det gjør det enkelt for deg å ordne avtaler og formelle dokumenter som betyr noe for deg og dine.

Tjenesten for de viktige valgene i livet

Justify gjør det enkelt å lage juridiske dokumenter av høy kvalitet. Det er rimeligere å gjøre det hjemme i fred og ro, enn å oppsøke advokat. Du får gode digitale verktøy for å skrive samboerkontrakt, testament og fremtidsfullmakt.

Du bruker BankID til å logge inn og lage bruker med. Etter innlogging velger du tjenesten som er aktuell for deg. Du går gjennom en veileder som hjelper deg å ta riktige valg. Er det noe du er usikker på eller vil vente med å svare, kan du gå videre eller utsette. Alt blir lagret til neste gang du logger deg inn. Underveis blir du forklart hvilke konsekvenser valgene får og hva som er vanlig. Når du er ferdig, vil en advokat gå gjennom innholdet og kvalitetssikre dokumentet.

Du kan prøve tjenesten gratis og helt uten forpliktelser. Du betaler når du er klar til å fullføre.

  1. En digital veileder vil vise deg beste praksis og ulike valgmuligheter.
  2. En advokat vil gjennomgå og vurdere dine valg, slik at din trygghet alltid er ivaretatt.
  3. Ved endringer i din livssituasjon, kan du enkelt oppdatere dine avtaler fra Min side.
  4. Ved å levere advokattjenester på en helt ny måte, vil alle kunne ha råd til å ta gode og trygge livsvalg.

Samboerkontrakt

En samboerkontrakt hjelper dere å ha orden på økonomi, eiendeler og eierforhold i bolig. Og gir god kontroll på hvilke utgifter dere skal dele.

kvinne som holder armene rundt mann bakfra

Fremtidsfullmakt

Med en fremtidsfullmakt sikrer du hvem som skal ivareta dine interesser og handle på dine vegne, den dagen du ikke lenger klarer det selv.

Aina rådgiver kontor

Testament

Ved å opprette et testament digitalt får du et juridisk gyldig dokument som er kvalitetssikret av advokater, og du vil ha mulighet til å enkelt utføre endringer.

par som holder hender i park kledt i høstdrakt

Gi oss tilbakemelding