Gå til sideinnhold
Logg inn

Uansett hvor i livet du befinner deg, er det lurt å ha en plan med pengene dine. Hva er viktig for deg? En god buffer, drømmeferie neste år, gode pensjonsår eller bunad til barna om 4 år?. Behovene er forskjellige og vi har løsninger som gjør at du kan skreddersy sparingen din.

Ikke kommet i gang med fondssparingen enda?

Er du ikke kommet i gang med sparing i fond, du heller? Med Norne sin sparerobot er det enklere enn noensinne å starte sparingen.

Slik bruker du spareroboten

  1. Logg inn i nettbanken eller mobilbanken.
  2. Fra menyen velger du Sparing og deretter Fondshandel. Du blir nå tatt videre til Norne.
  3. Velg Sparerobot fra menyen hos Norne.
  4. Svar på spørsmålene om horisont, risikovilje, innskudd med flere.
  5. Roboten avslutter med å presentere et spareforslag til deg. Og gir deg muligheten til å opprette en spareavtale.

 

Spareavtale

Ønsker du å spare regelmessig på sparekontoen, kan du inngå en spareavtale. Med en slik avtale overføres det et fast beløp hver måned fra for eksempel personkontoen til sparekontoen. Du kan når som helst endre beløpet eller stoppe sparingen for kortere eller lengre perioder. Fast betaling eller fast overføring oppretter du enkelt selv i NettBanken.

Spareavtale kan brukes uansett mål, det kan være sparing til for eksempel bil, bolig, pensjon eller barn. Du bestemmer helt selv.

Les mer

Småsparing

Førerkort? Sydentur? Bil? Barnebarn? Spareformålene er varierte som folk flest. Det som er felles er at det aldri har vært enklere å spare.Den enkleste og smarteste spareløsningen du kan tenke deg.

Småsparing er helt selvbetjent og du finner det i nettbankmenyen. Avtalen setter du enkelt opp selv og bestemmer samtidig hvor mye av hver korttransaksjon som skal gå til sparing. Tjenesten er helt gratis.

Du kan enkelt endre sparebeløp/sparemodell og legge inn sparefrie måneder. Du kan opprette flere avtaler om du ønsker. Hver natt summeres beløpene per korttransaksjon og godskrives den kontoen du har valgt. Beløpet vises som ett samlet beløp per avtale.

 

Sett opp småsparing

Sparekalkulator

KR.
KR.
ÅR
%
Renteinntekter 120 192 KR
Du sparer 344 131 KR
Totalt sparebeløp: Skatteeffekt og inflasjon er ikke hensyntatt
Til toppen