Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / 10.000 kroner til Snurrevardens ‘Sammen mot ensomhet’
Snurrevarden går mottar sjekken med 10.000 kroner.

10.000 kroner til Snurrevardens ‘Sammen mot ensomhet’

Like sikkert som adventstiden nærmer seg, så er vi i banken i det gavmilde hjørnet. Hvert år i desember deler vi ut tre nøtter til Karmøy, hver på 10.000 kroner. Årets siste vinner er ‘Sammen mot ensomhet’, et tilbud hos Snurrevarden Gård.

‘Sammen mot ensomhet’ er et tilbud på Snurrevarden Gård hver torsdag. Tilbudet er et initiativ med fokus på å forebygge ensomhet. Målgruppen er personer i alderen 18 år og eldre som har lite nettverk og andre aktiviteter.

‘Opplegget di har, Sammen mot ensomheten, er et så fantastisk tiltak som har hjulpet så utrolig mange og det bidrar til at deltakerne får en bedre hverdag, og et lyspunkt å se frem til hver uke

– sitat fra innsender som har nominert tiltaket

På Snurrevarden på torsdagene er det sosialt samvær og en fin anledning til å bygge nye nettverk. Det arrangeres aktiviteter og man kan få være sammen med alle dyrene.

‘Er så utrolig glad for eg fant denna gården.

Den har fått meg flere gonger ut av sofaen, å eg har lært så mye nytt siden eg begynte der.

Eg vett o at den gruppen de har lagt te på torsdagen har gitt glede for så mongen av oss , å eg har fått mongen nye venner så eg har blitt veldig gla i.’

(Gruppen hetter Snurrevarden gård for glede og samhold) Viss eg har ein dårlig dag går eg bare bort på gården å kose me dyrene å dei hjelpe meg. Egil å Ynskje er to personer som e alltid e der for meg, dei e rett å slett heilt fantastiske personer.

Dei fortjene alt her i verden.’

– sitat fra innsender som har nominert tiltaket

Vi i banken heier på dere og ønsker dere lykke til videre med den fantastiske jobben som blir lagt ned på Snurrevarden.

Gi oss tilbakemelding