Gå til sideinnhold
Hjem / Gaver og sponsing / Ildsjelprisen / Årets Ildsjel 2014 til Britt Kari Kolbeinsen
Britt Kari Kolbeinsen 2014

Årets Ildsjel 2014 til Britt Kari Kolbeinsen

Britt Kari Kolbeinsen fra Åkrehamn er en ekte lokal ildsjel.

Under Skudenes & Aakra Sparebank sin årlige gaveutdeling mottok hun en prisbelønning på 25.000 kroner, et hedersbevis og en statue som et synlig bevis på sin innsats i Pinsemenigheten på Åkra.

Med en onkel som søndagsskolelærer på Pinsen, ble hun allerede som femåring aktiv i Pinsemenigheten på Åkra. Da hun var 14 år, startet hun å lede barnearbeid i menigheten og har i en årrekke stått i spissen for landets største basar til inntekt for fattige i Ukraina.

«Tusen takk, jeg er veldig takknemlig. Det er veldig givende å være en del av dette, og alt arbeidet er verdt det. Jeg må få takke alle som er med og støtter opp om basaren vår. Jeg kan ikke gjøre dette alene, men i lag kan vi få til mye.»

– Britt Kari Kolbeinsen, Årets Ildsjel

Gaveutdeling

Prisen ble i år delt ut for femte år på rad. Skudenes & Aakra Sparebank og Karmøynytt har et ønske om å sette fokus på det godhjertede arbeidet som legges ned rundt om i kommunen, men også skape et engasjement rundt frivillig arbeid.

Folk har derfor hatt muligheten til å komme med forslag til folk som fortjener å bli årets ildsjel. Britt Kari Kolbeinsen fikk overlegent mest stemmer.

Under Skudenes & Aakra Sparebank sin årlige gaveutdeling ble også 2,5 millioner kroner delt ut til ulike foreninger, lag og prosjekter m.m.

Gi oss tilbakemelding