Gå til sideinnhold
Hjem / Bedrift / Forsikring
dame med løftede hender ser på soloppgang over blånende fjelltopper

Forsikring

Gjennom Frende tilbyr vi forsikring til små og mellomstore bedrifter. Her får du en kort oversikt over forsikringer til din bedrift.

Nystartet bedrift

Vi hjelper deg som nettopp har opprettet bedrift, med hvilke forsikringer du bør skaffe deg. Nedenfor ser du en oversikt over hvilke forsikringer du er pålagt å ha og forsikringene vi anbefaler å ha i tillegg.

Dette bør du haDette er lovpålagt
Innskuddspensjonxx
Yrkesskadexx
Firmaets eiendelerx
Sikring av inntektx
Reiseforsikringx
Ansvarsforsikringx

Skadeforsikring

Det er viktig å forsikre firmaets eiendeler hvis uhellet er ute, her er en liste over slike forsikringer:

  • Bedrift
  • Huseier bolig
  • Huseier næringsbygg
  • Prosjekt
  • Firmabil
  • Lastebil
  • Arbeidsmaskin
Torbjørn Jacobsen Aarhus

Usikker på hva du trenger? Sammen finner vi løsningen.

Personalforsikringer

Hvor mye må du spare i pensjon til medarbeiderne dine? Og ikke minst – hva anbefales i tillegg for å bli en attraktiv arbeidsgiver?

Dette bør du haDette er lovpålagt
Yrkesskadexx
Pensjonssparingxx
Utvidet yrkesskade og fritidsulykkex
Helseforsikringx
Reiseforsikring på ferie- og fritidsreiserx
Dødsfall (gruppeliv)x
Uførepensjonx
Sykdomsforsikringx

Gruppeliv

Denne forsikringen gir en engangsutbetaling til etterlatte ved den ansattes død. Du kan også knytte flere gode dekninger til avtalen, som for eksempel uføreforsikring, der du har valg mellom to ulike uføreprodukt. Du kan også velge ektefelle/samboerforsikring, forsørgertillegg og barnetillegg.

Cyberforsikring

Cyberforsikring hjelper deg hvis bedriften blir utsatt for dataangrep eller hacking. Bedriften får rask hjelp fra IT-eksperter som kan begrense skade og nedetid. Økonomiske tap ved nedetid, pengeutpressing og erstatningskrav fra tredjepart kan også bli dekket av forsikringen. Alle bedrifter har ikt-teknologi i større eller mindre grad. Denne forsikringen er derfor aktuell for de fleste virksomheter.

Styreansvarsforsikring

Visste du at du tar en betydelig økonomisk risiko ved å bare sitte i et styre? Selv om du gjør alt i god tro og med de beste intensjoner kan det gå helt galt.

Vi anbefaler alle som påtar seg et styreverv å ha styreansvarsforsikring. Den minimerer risikoen for at du selv må betale for andres økonomiske tap. Et borettslag eller sameie er dekket gjennom huseierforsikringen, mens bedrifter kan kjøpe dette som et tillegg til bedriftsforsikringen.

Gi oss tilbakemelding