Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Skudenes & Aakra Sparebank vokser og styrker tilbudet for Nord-Karmøy og Haugalandet fra januar 2024
Banksjef May Bente Olsen ved bankens hovedkontor utendørs i Åkrehamn

Skudenes & Aakra Sparebank vokser og styrker tilbudet for Nord-Karmøy og Haugalandet fra januar 2024

Fra årsskiftet vil kontorene våre på Avaldsnes og Oasen Storsenter slås sammen, og samlokaliseres i et nytt og større lokale i 2. etasje på Oasen. Dette gjør vi for å øke kapasiteten og få et større fagmiljø.  

De siste årene har vi opplevd at mange på Nord-Karmøy og Haugalandet ellers ønsker å bli kunde i Skudenes & Aakra Sparebank. Både personer og bedrifter ser at vi er konkurransedyktige og har et godt omdømme i markedet.  

For å ta imot den gode kundetilstrømningen utvider vi våre kontorlokaler på Oasen og får de ansatte ved avdelingskontoret på Avaldsnes med på laget. Det betyr at bankdriften på Avaldsnes flyttes til de nye lokalene på Oasen. Totaltilbudet blir bedre, folkene er de samme og laget styrkes med flere ansatte.  

Vi har fått mange nye kunder på Nord Karmøy og Haugalandet og har for lengst vokst ut av lokalene på Oasen. Jeg er svært glad for at vi nå har fått nye aktuelle lokaler og at vi får mulighet til å samle avdelingene på Oasen og Avaldsnes til ett miljø. Det vil styrke fagmiljøet, gi en bedre arbeidshverdag for medarbeiderne og ikke minst sikre fortsatt gode tjenester til kundene våre.

Erling Gloppen – avdelingsleder Oasen og Avaldsnes 

Avdelingsleder ved Oasen-kontoret

Nytt kontorlokale er i 2. etasje på Oasen Storsenter, det er større og gir flere arbeidsplasser. Parkering er på taket av senteret, like utenfor. 

Alle kunder får informasjon tilsendt i digital postkasse eller per brev. 

Vi ønsker å fortsatt tilby minibank og girokasse på Avaldsnes, og vil gå i dialog med lokalt næringsliv for å finne aktuelle lokasjoner.  

Vi fortsetter å være en bidragsyter til å bygge gode lokalsamfunn gjennom både bankvirksomhet, sponsorarbeid og gavefond. 

Banksjef May Bente Olsen lener seg mot rekkeverk

Ved spørsmål, kontakt 
banksjef May Bente Olsen,
telefon 932 45 615 

«Det er kjekt å registrere at banken har vokst mye etter de etablerte seg på Oasen. Vi er svært fornøyde med at vi nå har funnet større lokaler som passer til bankdrift i vår 2. etasje. Etasjen er nyoppusset og vi har forlenget avtalen med Karmøy kommune for legesenter og helsestasjon. Vi ser på det som svært attraktivt å få enda en sterk aktør på plass i samme etasje. Det er positivt både for senteret og nærmiljøet. Vi ser fram til fortsatt godt samarbeid med Skudenes & Aakra Sparebank.»

Dag Einar Solberg, senterleder Oasen Storsenter 

Ansatte kaffeprat rundt bordet

Gi oss tilbakemelding