Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Ny banksjef May Bente Olsen tiltrer 1. juni
Bankbygg hovedkontor Åkrehamn

Ny banksjef May Bente Olsen tiltrer 1. juni

Styret i Skudenes & Aakra Sparebank har ansatt karmøybuen May Bente Olsen som ny administrerende banksjef. May Bente tiltrer sin nye rolle 1. juni 2023.

Det har ikke vært en enkel oppgave å finne avløser til en så godt etablert banksjef som Alf Inge Flokketvedt (57). Gleden er derfor stor når vi nå kan presentere en gjennomkvalifisert og erfaren arvtager som May Bente Olsen til stillingen, sier styreleder Trine Lund.

May Bente har de siste 15 årene hatt ulike lederstillinger i SR Bank. Hun har vært banksjef på Karmøy, områdebanksjef Haugalandet og regiondirektør for Haugaland og Sunnhordland. Fra 2017 har May Bente vært direktør for direktebank og digitalbank. I dag arbeider hun som leder for Markedsplattform og Nettsider i SpareBank 1 Utvikling.

May Bente er utdannet siviløkonom fra Norges handelshøyskole i Bergen. ─ May Bente har en sterk kombinasjon av ledererfaring og kjennskap til regionen vår, gjennomgående kundefokus og forståelse for teknologi og digitale løsninger.

styreformann trine lund

Vi tror at May Bente, sammen med en allerede dyktig ledergruppe og en kompetent organisasjon, kan videreutvikle Skudenes & Aakra Sparebank i en god og riktig retning.

Trine Lund, styreleder

May Bente er født og oppvokst i Sævelandsvik på Karmøy. Etter studier i Bergen og noen år i oljebransjen i Stavanger, har hun slått seg ned på Sævelandsvik sammen med mann og to barn. Hun var i en rekke år økonomisjef og økonomidirektør i Haugesunds Avis før hun startet i SpareBank 1 SR-Bank.

Etter mange år i et stort finanskonsern ser May Bente fram til å ta en tydeligere rolle i egen hjemkommune. Hun viser til at Skudenes & Aakra Sparebank er en veldrevet bank med en svært kompetent organisasjon og solid posisjon i Karmøy.

Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med organisasjonen og til å ta fatt på oppgavene. Jeg er takknemlig for anledningen til å overta rollen som banksjef i en bank med lange tradisjoner på Karmøy, og ser fram til å bidra til videre vekst og utvikling.

May Bente Olsen, påtroppende banksjef

May Bente tiltrer stillingen som banksjef 1. juni 2023. Nåværende banksjef Alf Inge Flokketvedt fungerer i stillingen ut mai 2023. Flokketvedt vil fra og med juni 2023 gå over i andre oppgaver i banken.

Kontaktpersoner:

  • Styreleder Trine Lund, tlf 91602250
  • Påtroppende banksjef May Bente Olsen tlf 93245615
  • Avtroppende banksjef Alf Inge Flokketvedt tlf 91190978

Gi oss tilbakemelding