Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Møt våre nye kollegaer, Andreas og Camilla
Bilde av Camilla og Andreas sittende i benk

Møt våre nye kollegaer, Andreas og Camilla

De siste dagene har vi fått to trivelige nye kollegaer i banken. Bli bedre kjent med digitaliseringskonsulenten Andreas og kunderådgiveren Camilla.

Andreas smiler

Andreas Horsfjord Haarr er 22 år og bor i Haugesund. Han brenner for teknologi og hvordan den kan være et effektivt hjelpemiddel i å optimalisere prosesser i bedrifter.

Andreas har bachelor i økonomi og administrasjon fra Handelshøyskolen BI Bergen.

Som digitaliseringskonsulent vil Andreas ha ansvar for bankens CRM-system og bistå inn mot ulike prosjekter på flere områder i banken.

På fritiden drar han gjerne på jakt, trener eller baker surdeigsbrød. Selvfølgelig har han også gått grundig til verks for å optimalisere surdeigsprosessen.

Bilde av Camilla i skranken på hovedkontoret

Camilla Åsbø Fitje er 24 år, opprinnelig fra Etne, men bor nå på Åkra. Hun har bachelor i økonomi og administrasjon ved Høgskulen på Vestlandet. Camilla kommer med verdifull erfaring og kompetanse fra tilsvarende stilling i Etne Sparebank, hvor hun har jobbet siden april 2021.

Du treffer smilende Camilla når du kontakter oss digitalt eller stikker innom på hovedkontoret på Åkra.

Som Etnebu elsker hun å utforske fjellet og naturen, og gleder seg til å sjekke ut hva Karmøy har å by på langs sjø, skog og mark. Når hun skal koble helt av tar hun frem spøtet (strikketøyet) og får utfordret sin kreativitet.

Hoppende glade

Så glade er Camilla og Andreas for å jobbe hos oss. Og minst like glade er vi som har fått dem i #bankfamilien vår. Vi gleder oss til å jobbe videre sammen.

Bilde av Camilla og Andreas som hopper.

Gi oss tilbakemelding