Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Møt våre fire nye kollegaer
Fire nye ansatte som vises bakfra

Møt våre fire nye kollegaer

Vi har fått enda flere trivelige nye kollegaer i banken. Bli bedre kjent med våre to kunderådgivere Anne Berit og Trond, og våre to finansielle rådgivere Signe Elisabeth og Svein Arne .

Nye kollegaer i #bankfamilien

Fra venstre: Trond Risløv, Anne Berit Liabø, Signe Elisabeth Ytreland og Svein Arne Pedersen. Velkommen til oss!

Fire nye ansatte står på rekke, to damer og to menn.

Anne Berit Liabø er 51 år og har nylig flyttet hjem til Haugesund – og håper å snart finne drømmeleiligheten. Hun har bodd i Oslo i 22 år og jobbet de siste15 årene i Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon. Nå finner du henne ved vårt kundesenter på Vea.

Med familie i Haugesund «var det på tida å flytte him».

Anne Berit liker å bake boller og sjokoladekake, og tilbringe tid sammen med familien. Hun liker godt å gå tur, og gleder seg til å se havet og kjenne sjølukta på Åkrasanden, så mye hun bare vil.

En funfact: Sover best etter en kopp kaffe før leggetid.

Trond Risløv er 32 år er opprinnelig fra Liknes, men bosatt på Vea.

Han har fagbrev innen IKT-servicefag og har jobbet i Haugaland Kraft de siste fem årene. Du treffer Trond i kontakt med vårt kundesenter, og han trives godt i dialog med kunder.

På fritiden ser han litt fotball (fruen mener nok VELDIG mye), fisker og tar en tur i Karmøyheiane eller fjellet. Det er blitt en del toppturer med kompisgjengen i distriktet de siste årene. Ellers så går tiden med til familie, og spesielt det å lære Thor på snart 2 år, å bli like fotballidiot som meg selv.

«Harligt å føla ein har komt him igjen med å bjunna i banken, sleppe å knota med dialektå her»

En funfact: Har gifta meg på Norges finaste strand, Åkrasanden!

Signe Elisabeth Ytreland er 32 år og tilflytter til Karmøy. Hun er oppvokst på Talgje i Ryfylket, og har en bachelor fra BI Stavanger. Der studerte hun Markedsføring med spesialisering i salg og personlig salgsledelse, samt fordypning i prosjektledelse. 

Hun vil være å treffe på vårt kontor i Kopervik, der hun skal jobbe som finansiell rådgiver.

Signe Elisabeth er glad i folk, latter og glede. Ingenting gjør henne så glad som fornøyde kunder som har fått god service. Fra tidligere arbeid har hun med seg verdifull erfaring fra kundedialog mot bedrift og forbruker. 

Fritiden fyller hun med venner og familie og et stort engasjement for nærmiljøet. På sommeren er det ingenting som slår en seiltur i vakre Ryfylke!

En funfact: Funnet under en benk på et stort sykehus i Addis Abeba (ja, noen har mer flaks enn andre😇)

Svein Arne Pedersen er 28 år og er fra Avaldsnes, og nå bosatt på Ferkingstad.

Han gikk med en barnedrøm om å bli kokk, men plutselig falt valget på Bachelorgrad i eiendomsmegling hos BI Stavanger. Dette gav han jobb som eiendomsmegler og han er en av de mestselgende meglerne på Haugalandet.

Svein Arne har tidligere jobbet noen år som vikar hos oss, og han føler at har kommet hjem igjen. Du finner han nå som finansiell rådgiver på kontoret vårt på Vea.

Som person er han veldig sosial og trives veldig godt i møte med kunder. Han gleder han seg til å ta fatt i en spennende jobb i banken, og hans erfaring fra tidligere vil komme både oss og kundene til gode.

På fritiden liker han å se fotball, og være med den lille familien sin i stallen og stelle med hesten som snart skal få føll. 

En funfact: Svein Arne digger fyrstekake og diktlesning, og han har uoffisielt vunnet bank-NM i planken.

Gi oss tilbakemelding