Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Gla’gris-medlem og klar for kino? Her er filmene som går på kino nå
Kinoplakat Kung Fu Panda 4

Gla’gris-medlem og klar for kino? Her er filmene som går på kino nå

I disse dager får alle spareglade barn mellom fire og tolv år i Gla’grisklubben vår gratis kinobilletter for seg og et følge på Karmøy kino.

Her har vi samlet en oversikt over filmene som går de neste månedene.

Vi setter ekstra pris på våre yngste sparere og barn i alderen 0-12 år blir automatisk medlem i Gla’grisklubben med kule sparepremier og invitasjoner. Fra barna er 4 år og til og med 7. klasse får de kinoinvitasjon for seg selv og et følge på Karmøy Kino.

Kung Fu Panda 4

Premiere: 15. mars 2024
Varighet: 1t 33 min
Sjanger: Animasjon
Aldersgrense: 6 år

Kinoplakat Kung Fu Panda 4

Om filmen

Verdens beste panda er tilbake på kino for første gang siden 2016 og denne gangen blir Kung Fu-mester Po bedt om å bli den nye spirituelle lederen av Valley of Peace, og må finne en ny dragekriger, samtidig som en ny fiende i from av en kameleon truer!

De raske og de rå

Premiere: 22. mars 2024
Varighet: 1t 33 min
Sjanger: Animasjon, Barnefilm
Aldersgrense: 6 år

De raske og de rå filmplakat

Om filmen

De raske og de rå er en fartsfylt og helsprø animasjonsfilm for hele familien. Klar for action? Spenn deg fast, for her blir du tatt med på en spillvill tur!

En ung og lovende racerbilsjåfør får plutselig sjansen til å konkurrere mot den regjerende mesteren. Med veiledning fra en tidligere stjerne i racer-verdenen må han takle farlige terreng, utfordrende rivaler og uventede hindringer for å vise at han har det som skal til.

Ibelin

Premiere: 8. mars 2024
Varighet: 1t 44 min
Sjanger: Dokumentar, Animasjon
Aldersgrense: 9 år

Ibelin kinofilm på Karmøy Kino, bilde av Mats Steen

Om filmen

Gameren Mats Steen døde av en muskelsykdom bare 25 år gammel. Foreldrene sørget over at det de trodde hadde vært et ensomt og isolert liv, da de plutselig begynte å få meldinger fra online-venner av Mats over hele verden. Filmen gjenskaper det rike livet til Mats’ avatar «Ibelin» i spillverdenen. I «Ibelin» er virkelige hendelser og dialog rekonstruert, hentet fra tusenvis av sider med spill-logger i World of Warcraft.

Bamse og verdens minste eventyr

Premiere: 12. april 2024
Varighet: 1t 5 min
Sjanger: Barnefilm, Animasjon
Aldersgrense: Alle

Kinoplakat film bamse og verdens minste eventyr

Om filmen

Nalle-Maja er på piknik med familien, men føler seg ensom da ingen vil være med henne å leke. Når hun klarer å få i seg XYZ-saft og blir bitteliten, oppdager hun at det å være kjempeliten i virkeligheten er et kjempeproblem! Klarer. De andre å finne henne, og er det mulig å gjøre noe stort selv om du er så liten som en maur?

Bilde av Marit Bergtun

Har du spørsmål om våre produkter for barn og unge?

Gi oss tilbakemelding