Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / 10.000 kroner til Fredtun Ungdomsklubb
Mange ungdommer er samlet på en tribune ute på en plen.

10.000 kroner til Fredtun Ungdomsklubb

Like sikkert som adventstiden nærmer seg, så er vi i banken i det gavmilde hjørnet. Hvert år i desember deler vi ut tre nøtter til Karmøy, hver på 10.000 kroner. Årets tredje og siste vinner er Fredtun Ungdomsklubb.

Fredtun Ungdomsklubb samler 100 ungdommer hver uke. Det serveres mat og arrangeres ulike aktiviteter. Ungdomsklubben fortjener pengene for sitt arbeid med å tilrettelegge og lage aktiviteter som gleder mange. Lykke til videre!

I begrunnelsen for nominasjonen står det blant annet: «De har klart å skape et sted der ungdommene blir sett og hørt, og gitt mulighet til medvirkning og utvikling. Fredtun er et supert fritidstilbud som trenger støtte for å kunne bestå. Dette er virkelig noe ungdommen trenger.»

Om Fredtun

Fredtun ligger et par km nord for Skudeneshavn på østsiden av Karmøy. Stedet er omkranset av fjell og vender mot sjøen ved sørenden av Karmsundet. Du kommer inn på området gjennom et naturlig smalt pass mellom de to fjellryggene som strekker seg ned mot sjøen på hver side av området. (Hentet fra fredtun.org)

Gi oss tilbakemelding