Gå til sideinnhold

Din lokale sparebank

Hos oss får du lån, forsikring, gode spareprodukter og alt du trenger til daglig bruk. Ønsker du å snakke med oss er det bare å ta kontakt.

Kunderådgiver og kunde i samtale

God sommer fra banken

Vi ønsker alle en riktig fin sommer. Les våre gode tips til banktjenester du kan trenge på ferie – og kjekke lokale ferieaktiviteter.

surfer på Åkrasanden sett ovenfra

Unngå å bli utsatt for svindel

Vi har samlet gode tips for å unngå å bli svindlet – samt informasjon om hva du bør gjøre dersom du tror du har blitt svindlet.

Eldre mann som sitter ved et bord.

Aktuelt:

Illustrasjon av utvikling i form av røde og grønne grafer

Oslo Børs ned, internasjonale markeder opp – hva nå?

Les Norne sin juni-markedskommentar for mer innsikt.

Akkurat nå lurer mange på

Spørsmål om BankID?

Har du glemt passord? Behov for å sperre Bank ID? Eller trenger du kanskje ny kodebrikke? Alt du trenger å vite om Bank ID finner du på denne siden.

Hvilken rente kan jeg få på boliglån?

Renten på lånet avhenger blant annet av belåningsgrad og din økonomiske situasjon. Rente varierer og om du velger nedbetalingslån, fleksilån og om du har fast eller flytende rente. Se våre prislister for rente på de ulike produktene.

Hvor mye kan jeg låne?

Vi gjør en totalvurdering av din økonomiske situasjon for å vurdere hvor mye du kan låne. Vi ser på hvilken inntekt du og husstanden har, hvor mye egenkapital som kan brukes til bolig. Vi må også ta hensyn til annen gjeld i husstanden, for eksempel studielån, forbrukslån, billån.

Ta kontakt med oss for å finne ut mer.

Hvordan aktiverer jeg utenlandsbetaling?

Som et svindelforebyggende tiltak er tilgang til betaling utland begrenset. Dersom du ikke har tilgang til tjenesten må du kontakte banken eller din kunderådgiver som vil åpne for deg.

Hva koster det å ta ut penger i minibank i utlandet?

Prisliste over bruk av bank i utlandet finner du i våre prislister, under avsnitt «Bruk av bankkort».