Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Stjerneskole i Liverpool

For 12 år siden gikk Jørgensen det første året på den anerkjente Liverpool School of Performing Arts, bedre kjent som Paul McCartney-skolen. Hun ser tilbake på de totalt fem årene i England som både kjekke og viktige for sin egen artistkarriere. Dessuten oppsto det søt musikk med klassekameraten Tom, som hun i dag er gift med.

– Til de som vurderer å søke der pleier jeg å si at det er det du gjør det til selv. Skolen har masse proffe folk og gir et stort spillerom. Men det er en tøff bransje, og hvis du vil noen vei må du jobbe, sier 35-åringen.

Travel hverdag

Til vanlig jobber Jørgensen som sekretær ved helsestasjon rus i Karmøy kommune. Når hun ikke er opptatt på trening med drilljentene, er hun vokalist i metalbandene «Evig Natt» og «Reism». Nylig hadde «Evig natt» releasekonsert for sin siste plate på en fullstappet Flytten Pub i Haugesund.

– Vi solgte godt med plater og det var helt fullt. En suksess, oppsummerer den aktive frontfiguren.

Kommentarer

comments powered by Disqus
Til toppen