Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Kundetur 2023
Fargerike hus som ligger i det bratte terrenget i Positano, Italia

Kundetur 2023

Vi inviterer til kundetur til Sorrento i Syd-Italia 5. – 11. september 2023.

Turen er nå fullbooket, men du kan sette deg på venteliste hos Norsk Tur.

8. mars 2023

Nå kan vi endelig begynne å planlegge reiser igjen! Skudenes & Aakra Sparebank har invitert til spennende turer i snart 25 år. Dette året inviterer vi til en innholdsrik tur til Sorrento i Syd-Italia, her vil du få gode opplevelser sammen med hyggelige medreisende! 

Que bello! sier italienerne når de kommer på feriebesøk og skuer ut over Sorrentobukten. Det samme kan vi si når vi tar turen til Italia og halvøya langt syd, som siden romertiden har vært høyt elsket for sitt klima, sin gode vin, oliven og sitrusfrukter. Vi setter kurs for den sagnomsuste Amalfikysten, hvor vår base er Sorrento. Vi skal bruke dagene til små og store opplevelser og bli fascinert av kjente steder som Positano, Amalfi, Capri og Pompeii. Hele Sorrentohalvøya er helt unikt med frodig landskap, stupbratte klipper og fascinerende landsbyer.

Turen avsluttes med et besøk i Roma – ”den evige stad”. Byen nærmest flommer over av historie og fantastiske palasser, fontener og fasader. Stikkord er kunst, mat, vin, shopping, arkitektur, mennesker, iskrem og mye mer. Dette er reisen du ikke bør gå glipp av!

Har du lyst til å bli med oss på tur til Italia?

Påmelding gjøres direkte til Norsk Tur. Klikk deg videre for fullt program med priser og informasjon:

Utsikt utover havet ved Sorrento, Italia

Har du spørsmål om turen, kan du sende e-post til [email protected] eller ringe telefon 38 12 03 20.

Velkommen til å bli med oss på tur!

Gi oss tilbakemelding