Gå til sideinnhold
banksjef Alf Inge Flokketvedt og brettseiler Martin Møller Hovda på Åkrasand

Forlenger sponsoravtalen med Martin Møller Hovda

Martin Møller Hovda og banken forlenger samarbeidet og sponsoravtalen i tre nye år. Samarbeidet har vart i flere år allerede, og vi gleder oss over å være med videre.

Martin trener hardt for å nå sine mål. I 2020 hadde han hele 1.355 timer med trening, fordelt på 898 seiltimer, 327 timer med styrketrening og 130 timer med utholdenhetstrening. Slå den!

Målet nå er å bli blant de 3 beste i EM og blant de 5 beste i VM, og selvfølgelig bli Norgesmester som han har blitt hele 4 ganger allerede.

Banksjef Alf Inge Flokketvedt og surfer Martin Møller Hovda på Åkrasand på seiltbrett

I tillegg har han et langsiktig mål om å kvalifisere seg til OL i Paris i 2024.

Som «Ein ekta lokalbank» heier vi på lokale helter og er utrolig stolt av å være sponsor for en så flott og dedikert idrettsutøver.

I fjor sommer blei verdenscupen avlyst og Martin benyttet den ledige tiden til å arrangere kurs i brettseiling ved Åkrasanden. Ved signering av ny sponsoravtale fikk banksjef Alf Inge Flokketvedt en kort instruksjon i brettseiling. Martin mener han har en kropp og styrke som passer perfekt for denne idretten 😉 Så kanskje vi får se banksjefen ute på seilbrettet senere i sommer?

Gi oss tilbakemelding