Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Forlenger sponsoravtalen med Martin Møller Hovda
banksjef Alf Inge Flokketvedt og brettseiler Martin Møller Hovda på Åkrasand

Forlenger sponsoravtalen med Martin Møller Hovda

Martin Møller Hovda og banken forlenger samarbeidet og sponsoravtalen i tre nye år. Samarbeidet har vart i flere år allerede, og vi gleder oss over å være med videre.

Martin trener hardt for å nå sine mål. I 2020 hadde han hele 1.355 timer med trening, fordelt på 898 seiltimer, 327 timer med styrketrening og 130 timer med utholdenhetstrening. Slå den!

Målet nå er å bli blant de 3 beste i EM og blant de 5 beste i VM, og selvfølgelig bli Norgesmester som han har blitt hele 4 ganger allerede.

Banksjef Alf Inge Flokketvedt og surfer Martin Møller Hovda på Åkrasand på seiltbrett

I tillegg har han et langsiktig mål om å kvalifisere seg til OL i Paris i 2024.

Som «Ein ekta lokalbank» heier vi på lokale helter og er utrolig stolt av å være sponsor for en så flott og dedikert idrettsutøver.

I fjor sommer blei verdenscupen avlyst og Martin benyttet den ledige tiden til å arrangere kurs i brettseiling ved Åkrasanden. Ved signering av ny sponsoravtale fikk banksjef Alf Inge Flokketvedt en kort instruksjon i brettseiling. Martin mener han har en kropp og styrke som passer perfekt for denne idretten 😉 Så kanskje vi får se banksjefen ute på seilbrettet senere i sommer?

Gi oss tilbakemelding