Gå til sideinnhold
Hjem / Nyheter / Bli vår nye banksjef
Dame og mann sparere over et gulv. Kun underkropp vises.

Bli vår nye banksjef

Karmøys eneste lokalbank søker noen som kan fylle banksjefens sko. Er det deg?

Du får lede en bank med en sterk posisjon i lokalsamfunnet og en organisasjon med kompetente ledere og medarbeidere.

Skomaker reparere sko

Hvem er du?

Dersom du er en god lagspiller med strategiske vaner som deler våre verdier basert på kjærlighet til lokalsamfunnet, medmenneskelighet og uhøytidelighet, synes vi du skal søke på stillingen. Drives du litt ekstra av å fornye og utfordre det etablerte, er du kanskje perfekt for jobben.

Vi søker deg som vil bidra til at vi bevarer våre verdier og det som gjør oss annerledes. Du er en leder med engasjement for ledelse, bank, folk og lokalsamfunn.

Tre ansatte i godt humør sitter i en sofa

Om Skudenes & Aakra Sparebank

Vi er en selvstendig, lokal sparebank med solid økonomi og en forretningskapital på om lag 13 millarder kroner. Gjennom høy kompetanse og god service skal vi levere bank- og finanstjenester av høy kvalitet. Dette arbeidet gjør vi med våre verdier som ledestjerner: trygg, engasjert og tilgjengelig.

De siste årene har vi hatt positiv vekst og i dag har vi seks kontorer i Karmøy kommune, fra Skudenes i sør til Oasen på fastlandet i nord. Vi er 56 ansatte i dag.

Skudenes & Aakra Sparebank er med i en gruppe samarbeidende banker (DSS), og er medeier i blant annet Frende Forsikring, Brage Finans, Norne Securities og Eiendomsmegler A.

Og nå leter vi altså etter ny banksjef.

Gi oss tilbakemelding