Gå til sideinnhold
Logg inn

Kjøp forsikringer på nett

Norges mest fornøyde kunder

Vi har landets mest fornøyde forsikringskunder og det beste skadeoppgjøret.

Det viser bransjemåleren EPSI Rating sin årlige kundeundersøkelse for 2020 innen forsikring. Frende vinner prisen for landets mest fornøyde forsikringskunder for tredje året på rad.

«Tusen takk for de fantastiske tilbakemeldingene! Vi er utrolig takknemlig og jobber hver eneste dag med å gi kundene våre enda bedre kundeopplevelser.»

Dette sier testerne

– Det er i år, som i fjor, Frende Forsikring som har den høyeste kundetilfredsheten blant de målte selskapene. Frende kan dessuten vise til en pen økning fra i fjor. De framstår som enkle å forholde seg til, de gir god verdi for pengene, og presterer dessuten best når skaden først er ute, sier daglig leder i EPSI Rating, Fredrik Høst.

Om skadeoppgjøret sier han:

– I år som i fjor, er det kundene til Frende som vurderer skadehåndteringen som best, og skårer spesielt godt på spørsmålet om saksbehandlingstiden.

Lojalitet lønner seg

EPSI-målingen bekrefter at de som har et langt kundeforhold til forsikringsselskapet sitt er mest fornøyde. Derfor er vi veldig glade for at Frende kommer ut helt i toppen på kundelojalitet i 2020 også.

Vi synes at lojale kunder fortjener noe ekstra, og derfor har Frende lojalitetsbonus. Det betyr at alle kundene våre automatisk får fem prosent rabatt på sine skadeforsikringer etter tre år som Frende-kunde.

Norges mest fornøyde kunder

Bank og forsikring samme sted

Når du samler forsikringene dine i Frende, kan du få opptil 17 prosent i totalkunderabatt. I tillegg får du fem prosent i lojalitetsrabatt når du har vært kunde i tre år.

Les mer om totalkunde- og lojalitetsrabatt

Fyll ut helseerklæring

For å få livsforsikring må du levere en egenerklæring om helsen din. Til dette bruker du BankID eller BankID på mobil. Du kan avbryte utfyllingen når som helst og komme tilbake til den uten å måtte gjøre noe arbeid på nytt.

Vi sender deg alle dokumenter (for eksempel forsikringsbevis) elektronisk.

Fyll ut helseerklæring

Få et tilbud på forsikring fra oss

  • Hidden
  • Hidden

Kontakt oss for å snakke om forsikring

Reidun Nordberg

Kunderådgiver forsikring
52 84 52 22

Torbjørn Jacobsen Aarhus

Forsikringssjef
52 84 52 76

Torill Solvig Olsen

Kunderådgiver forsikring
52 84 52 77

Til toppen