Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Hvem er så Korona teamet og hva er begrunnelsen for Karmøyfiskar 2021?

Med «koronateamet» tenker vi på kommunens administrasjon, kommunelegen, smittevern lege, ordfører og våre politikere. Vi ønsker og å ta med alle ansatte rundt på sykehjem og andre institusjoner som har gjort en stor innsats her. En stor takk til dere får måten dette er gjennomført på. Takk for den store innsatsen som er lagt ned både i timer og ressurser, og ikke minst takk til den som fant på vaksineringen/testing på Bygnes. Dette er gjennomført i beste Karmøy ånd. Gli gjennom Streeten, riktig nok i hver vår El Bil og ikke i amerikanere med V8’er som før i tiden, men «drive inn» konseptet fungerte fantastisk nok en gang.

Informasjon er viktig og den har vært synlig, tydelig og enkel å forholde oss til. God kapasitet om vi ønsket å ta kontakt og folk har fått svar.

Om mulig er det likevel en gruppe vi som lokalbank vil løfte enda høyere frem, og det er alle de frivillige som har deltatt. Her er alt fra pensjonister fra tidligere kommunale stillinger til lag og foreninger. Særlig vil vi takke:

  • Karmøy Røde Kors
  • NKS Karmøy omsorgsberedsskapsgruppe
  • Norsk Folkehjelp Sanitet Haugalandet
  • Speidernes beredskapsgruppe

Hva hadde det vært å komme til Bygnes å få en sprøyte eller test uten denne gjengen? Her er vi blitt møtt med smil, humor, tommel opp, omsorg og trygghet. En ting er at dette har vært super effektivt, men det har jo bare vært en glede å møte opp. Nesten som vi gleder oss til en tredje dose. Tusen takk til dere alle.

Prisen deles slik at statuett og diplom gis til Karmøy Kommune, for forhåpentligvis en fin plassering på Rådhuset. Pengene fordeles til de fire organisasjonene som er nevnt ovenfor, og som har vært de mest aktive i dette arbeidet.

Igjen en stor takk til dere alle og så er dessverre pandemien ikke over enda. Men dere skal vite at vi ser dere og heier på dere helt til vi er i mål.

Til toppen