Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Velg annen BankID under identifisering

Etter at du har lastet ned og aktivert BankID appen må du første gang du logger inn gjøre en endring under steget Identifisering: For å bruke appen (i stedet for kodebrikke eller bankID på mobil), trykker du på «Velg annen BankID» etter du har tastet inn fødselsnummeret. Der velger du BankID app. Appen vil generere et varsel til deg som erstatter kode fra kodebrikken.

Kaste kodebrikken?

Ikke kast kodebrikken helt enda. Det kan være at du kommer til å trenge den hvis du får behov for å re-aktivere appen. Vi jobber med å forenkle BankID, kodebrikker og passord, slik at du i fremtiden ikke trenger kodebrikke.

Her kan du teste om du har BankID og om den fungerer.
Test BankID

Spørsmål?
Her finner du spørsmål og svar om BankID, BankID-appen og mye mer.

 

Ofte stilte spørsmål og svar om appen

Til toppen