Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

«Tri legers tur»

Dette er et område som, med unntak av Burmavegen, kanskje er litt bortglemt som turområde for folk andre steder på Karmøy. Skjulte perler som venter, i terreng som er overkommelig for de fleste. -Nå jobber vi spesielt med restaurering av Vikralegå, forteller Svein Magne Skjølingstad i turlaget.

Han er glad for at banken også blir med på dugnaden.
-Vi har fått midler både fra kommunen og andre og det at Skudenes & Aakra Sparebank nå har gitt oss en større pengegave, gjør at vi får realisert stadig mer av prosjektene vi drømmer om, sier Svein Magne. Han sier at drømmen er å få fullrestaurert Vikralegå og tilrettelegge for en rundtur som vil ta deg tørrskodd til Syrelegå, Ulvadalslegå og Vikralegå på en drøy time.

-Vi gjør dette helst uten tidsfrister og stress. Resultatet blir best når arbeidet er lystbetont, sier han. I banken takker vi for innsatsen og gleder oss over at Vestsiå turlag er med på å gjøre Karmøy litt nærmere og litt varmere.

Til toppen