Gå til sideinnhold
Logg inn
Kul pensjonert kvinne
Publisert:

Dere blir ivaretatt

Vi sørger for at dere er godt ivaretatt i forbindelse med salget, og bedriften trenger ikke foreta seg noe. Nordea Liv inngår et langsiktig samarbeid med de 15 Frende-bankene om distribusjon av pensjonsprodukter. Det betyr at bedriften kan forholde seg til samme rådgiver som før.

Nordea Liv er en del av Nordea-konsernet og er Norges tredje største private livselskap. Nordea Liv ser frem til å tilby pensjonskundene et bredere tilbud og bygge videre på Frendes gode arbeid innenfor pensjon. Sammen med Frende og de 15 solide eierbankene i frendefamilien skal Nordea Liv forsterke og forbedre kundetilbudet til eksisterende og nye kunder. At pensjonsporteføljen overdras til Nordea Liv betyr at pensjonsforvaltningen på sikt overtas av dem.

Attraktive pensjonsløsninger

Nordea Liv og Frende har samme oppfatning av hva som skal til for å lykkes med å skape attraktive løsninger for bedrifts- og privatkunder innen pensjons- og spareområdet, og ser frem til å presentere nye og attraktive tilbud for dere fremover.

Avtalen gjelder pensjon, og har ingen innvirkning på skadeforsikring eller øvrige produkter som formidles av eierbankene, partnere eller direkte fra Frende.

Vi forventer at oppkjøpet er sluttført i løpet av fjerde kvartal 2020, og vi holder dere løpende orientert om veien videre.

Ønsker du mer informasjon om pensjon? Ta kontakt med din rådgiver i Skudenes & Aakra Sparebank.

Til toppen