Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

-Tenk om det var nok å bli medlem på treningssenteret og at man etter et års tid, helt uten ytterligere innsats, kunne innkassere både bedre helse og velvære?

Vet du hva? Med fast sparing, så er det faktisk litt slik. Du gjør en avtale, sparingen skjer automatisk og beløpet blir du fort vant til å klare deg uten. Samtidig kan du hver måned glede deg over at bufferen er litt større.

Livet er uforutsigbart og av og til er det slik at både vaskemaskinen, bilen og den vonde jekselen trenger pleie samme uka. Uten buffer kan det fort bli vanskelig. Eller vi kan ta den glade varianten; tenk å kunne si ja til shoppingturen til London, den spontane langhelga i mai eller at hele julefeiringa er betalt når lysene igjen tennes i desember?

 

"Kossen får du råd? -Bufferkonto, kan du svare.
Fast sparing, eg e blitt voksen!"

De aller fleste er flinke med privatøkonomien, og jeg skal vokte meg vel for å rette pekefinger mot noen. Det er bare det at jeg unner deg den samme gode opplevelsen som mange av kundene i Skudenes & Aakra Sparebank gir tilbakemelding om:

-Koss sko eg klart meg uten? og -Hadde eg visst at det gjekk så lett sko eg starta sparingå før! 2019 er fortsatt ungt og i støpeskjeen. Det kan bli helstøpt. Det kan bli et år med buffer!

Med vennlig hilsen:

Til toppen