Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Årets mottakere er:

  • Nøtt 1 til Godhetssentralen:  et arbeid som har som mål å hjelpe mennesker i vanskelige livssituasjoner for å møte enkeltmennesker og familiers primærbehov. Det handler om mat og varme for noen, mens for barnefamilier handler det i tillegg om å gi barna en liten gave og litt julesnop!
  • Nøtt 2 til Sentrum Karateklubb: Klubben har år etter år utviklet store talenter og suksessfulle utøvere og har et fantastisk miljø. Her hjelper trenere og utøvere hverandre opp og frem. Du blir like mye verdsatt enten du er ny eller erfaren. Her møtes utøvere fra alle kulturer, religioner og alderstrinn for trening sammen. Sentrum Karateklubb er unike når det gjelder inkludering og fortjener absolutt en nøtt til jul.
  • Nøtt 3 til Kopervik Felleskorps: Det er et driftig korps som drives med stor dugnad og glede. Korpset arrangerer årlig en festival som også er et tilbud til andre korps i området.
Til toppen