Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Dersom barnet kun skal motta penger vil bekreftelse fra en av foreldrene være tilstrekkelig. Det vil gå et varsel til den andre forelderen at vipps-profilen er opprettet. Skal barnet også kunne sende penger, trengs det godkjenning fra begge foreldre.

Barn vil kunne motta inntil 8.000 kroner og sende inntil 22.000 kroner per år i vipps.

Kjøp og betal til butikker, lag og foreninger for de under 15 er enda ikke på plass, men Vipps jobber med dette og håper å ha løsningen på plass snart.

I versjonen for barn er også chat-funksjonen slått av.

Hvordan legge opp profil til barnet i Vipps? 

Pass på å ha den siste oppdateringen av vipps. Prosessen startes ved å logge inn i vipps-appen, velge profil og trykke på «legg til barn». For å fullføre prosessen trenger du barnets mobilnummer og kontonummer. Barnet er involvert i prosessen i sin vipps-app, og den andre forelderen vil få en varsling på SMS om opprettelse av barneprofilen.

Dersom barnet skal kunne vippse til andre, må begge foreldre gå inn i sin profil, velge barnet det gjelder og huke av «La barnet ditt vippse andre».

Mer informasjon

Til toppen