Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

– Jeg har inntrykk av at på kveldstid så har det tidligere ikke vært så mange elever her. Det har vært mer eller mindre tomt, men nå har det vært yrende aktivitet på kveldstid. Folk rundt i byggefeltene har vært her utover ettermiddagene og kveldene. Det er kjempebra, sier en stolt rektor. Initiativtakerne i FAU sendte søknad til Skudenes & Aakra Sparebank om støtte til klatrepyramiden som de fikk innvilget, og på plass under åpningen var banken tilstede.

– Når vi kommer hit og ser dette så kjenner vi det helt i hjerteroten at dette var et kjempebra prosjekt. Vi gleder oss sammen med disse som har fått dette til og synes det er voldsomt kjekt å kunne være med å bidra til at Karmøy kan bli en bedre plass å bo. Det er det som er målet med gavefondet vårt, forteller markedskonsulent Irene Hansen i Skudenes & Aakra Sparebank.

Klatrepyramiden på Mykje skole er populær i friminuttene.

Til toppen