Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Prosjektansvaret for fornyelsen har ligget hos Tønder og det grafiske uttrykket står reklamebyrået Ginungagap for.

Filmen laget to elever fra medialinjen i Kopervik under sin Operasjon Dagsverk hos oss 😉

Årringene

Alle sparebankene i Norge hadde tidligere eika i logoen sin. Vi har fortsatt en stilisert grønn eik i vår logo. Kutter du en trestamme tvers over ser du årringene og kan telle hvor gammelt treet er. Våre kundeprogram har stiliserte årringer som symbol.

 

 

Eikenøttene

Eikenøttene er symbol på gavefondet til banken. Hvert år setter vi deler av overskuddet inn på gavefondet som skal gå til almennyttige formål i Karmøy kommune. Lag og foreninger nyter godt av dette gjennom den årlige gavetildeling hver vår.

Kommentarer

comments powered by Disqus
Til toppen