Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Årets vinner oppfyller etter juryens mening alle de seks kriteriene for å bli kåret til årets vekst og nyskaper bedrift på Karmøy i 2017:

  1. Innovasjon: Bedriften er skapt av lokal gründere og har utviklet løsninger med stort potensiale nasjonalt/internasjonalt. Jobber kontinuerlig med forbedringer og nye markeder.

  2. Marked: Allerede en ledende aktør i Nord Europa men fortsatt stort markedspotensiale både nasjonalt og internasjonalt. Tidlig ute og tatt en betydelig posisjon i flere land.

  3. Verdiskapning: Bedriften har rundt 40 ansatte, av disse rundt halvparten lokalt Har allerede med sitt konsept og løsninger skapt en bedrift med betydelige verdier og lokal verdiskapning. Tenker fortsatt vekst.

  4. Lønnsomhet: Omsetning nærmer seg 1 mrd. Sterk vekst og svært gode resultater. Solid egenkapital og kraft til å vokse.

  5. Kompetanse: Ingen typisk kunnskapsbedrift, men jobber systematisk med nyutvikling innenfor sitt felt. I tillegg stor kompetanse på logistikk og internasjonalt marked.

  6. Forretningsidé: Brukt sin kompetanse innenfor område til å se utviklingen, internasjonalt miljøfokus og tidlig posisjonere seg i markedet. Forretningsideen er langsiktig og har stort potensiale. Er bærekraftig både for bedriften og samfunnet med det fokus som er på energigjenvinning. En forretningside for en ny tid.

Kommentarer

comments powered by Disqus
Til toppen