Gå til sideinnhold
Logg inn
Publisert:

Vipps Bedrift - enkelt, raskt og billig

Vipps Bedrift er perfekt enten du har en større bedrift eller driver innsamling til idrettslaget. Kundene dine får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og du får penger rett inn på konto.

Alle har med seg mobilen, og over to millioner nordmenn har lastet ned Vipps. Det koster ingenting å bli kunde. Du betaler bare for bruken.

VippsGO – mindre kø, raskere betjening

Lei av styr og mas med kiosken til fotballaget? Eller har du kanskje en liten butikk? La den nye tjenesten VippsGO gjøre det litt enklere!

Har dere Vipps Bedrift fra før, logg inn i Vippsportalen og bestill VippsGO der.

Vipps Faktura – raskere innbetalinger

For deg betyr det mindre manuelt arbeid og enklere utstedelse av faktura. For kunden betyr det fleksibilitet. Vipps, så var fakturaen betalt!

2,3 millioner kunder står klare til å bruke Vipps

VippsGO er en helt ny løsning fra Vipps, som er er skreddersydd for små butikker, og for lag og foreninger som har en kiosk eller et utsalgssted. Nå kan kunden bestille og betale før de kommer til kassa. Vi snakker om en butikk, rett på mobilen. Netthandel i sin aller, aller enkleste form.

VippsGO gir deg muligheten til å sette opp en liten butikk, inne i Vipps-appen. Og det er superenkelt. Det tar cirka 30 minutter, og Vipps har du satt opp din butikk. Da kan kundene forhåndsbestille fra Vipps appen, og gå i kassen for å hente varene. Ferdig betalt.

VippsGO, enkelt for deg. Enkelt for medlemmene og kundene. Klar, ferdig, GO.

VippsGo kommer i to ulike løsninger

VippsGO: Kun meny

Velger du denne løsningen, vil kundene dine komme rett inn på menyen du har laget på forhånd når de søker deg opp i Vipps.

Tettere på kunden kommer du ikke. Du legger inn de varene eller produktene du selger, og kunden får full oversikt med en gang de åpner Vipps-profilen din. Da kan de enkelt huke av det de vil kjøpe, og betale med en gang. Så er alt klart når de kommer og henter varene sine.

Velger du denne løsningen, vil du ikke lenger kunne ta imot valgfritt beløp fra kundene dine. Ønsker du den muligheten, velger du «Valgfritt beløp og meny».

VippsGO: Valgfritt beløp og meny

Velger du denne løsningen, vil kundene dine både kunne sende deg valgfrie beløp, eller gå inn på menyen du har laget på forhånd. Dermed står du friere til å selge varer uten fast pris, eller samle inn penger om du har behov for det. Denne løsningen kan være nyttig for lag, foreninger og en del andre som ikke bare driver med salg fra en meny.

Priser Vipps Bedrift

 

Priser VippsGO

  • Lavt volum: anbefales for de med lavere omsetning enn 100.000 kroner i Vipps per år.
  • Høyt volum: anbefales for de med høyere omsetning enn 100.000 kroner i Vipps per år.

Priser Vipps Faktura

Skudenes & Aakra Sparebank markedsfører Vipps i samarbeid med DNB og en rekke andre banker. Skudenes & Aakra Sparebank opptrer som agent for DNB inntil Vipps er opprettet som eget selskap. Les mer på www.vipps.no

Kommentarer

comments powered by Disqus
Til toppen